Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÖNISMERET

Cikkek

A jó, ha útjára engedik, mindig legyőzi a rosszat

2008.11.08

Wass Albert:

   „ – A jó, ha útjára engeded, mindig legyőzi a rosszat

– Mondta mély dörmögő hangon az öreg, mint ahogy a fény legyőzi a sötétséget. Mondom, ha útjára engeded.
Mint ahogy a tiszta tükör útjára engedi a fényt, odatükrözi, ahova irányítod.

 

És mondá a Mester II.

2008.11.07

Mielőtt a várost elhagyták volna, a város szélénél, kissé már beljebb menve a puszta felé ismét megállt a Mester, hogy gyógyítsa és tanítsa mindazokat, akik köré sereglettek. Amikor a betegségben szenvedők gyógyítását bevégezte, letelepedett egy kis sziklatömbre, s ekként tanította az embereket, s János fiait:

 

Mély belső átalakulás

2008.11.03

"Nincs más valóság, csak az, ami bennünk lakozik. Ezért él annyi ember olyan valótlan életet.  A külső képeket vélik valóságnak, és sohasem engedik meg, hogy a belső világ érvényesítse magát." - Herman Hesse: Demian

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: ÖNISMERET | Hozzászólások: 0

Quantum gyógyítás

2008.11.03

Üdv Mindenkinek!


Az alábbiakban egy Kryon tanítást találtok. Nagyon fontosnak éreztem átadni a tanításban ismertetett öngyógyítást, ezért szántam rá magam, hogy lefordítom, bár enyhén szólva nem a legegyszerűbb anyagról van szó.
Ötször olvastam el az eredeti, angol változatot, azután arra a következtetésre jutottam, hogy Kryon szándéka nem csak az lehetett ezzel a tanítással, hogy a szánkba rágjon egy új módszert, hanem az is, hogy dolgozzunk meg saját magunk is érte, agyaljunk, használjuk intuíciónkat, és hozzuk létre magunknak a saját quantum-gyógyító eljárásunkat, amelyet magunkénak érezve, még hatékonyabban alkalmazhatunk.

 

A belső mosoly gyakorlata

2008.11.03

Éreznünk kell, hol tart az energia, és hol akadt el. Mindig az elképzelt 3. szemnél kezdjük, a 2 szemöldök közötti helyen, és mindig a köldöknél fejezzük be.
 
Első lépcsőben mosolyogjunk a mirigyekre és a szervekre.