Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Quantum gyógyítás

2008.11.03

Fénykör - Fénykor  Hírlevél  /  27       2008.09.12.
Szerzõ és kiadó: Madár István ©
fenykor@fenykor.hu 
A hírlevelet a tartalom megváltoztatása nélkül bárki továbbadhatja, vagy továbbküldheti.
A Fénykörhöz való csatlakozás vagy a címlistáról való lekerülés szándékát kérem, e-mailban jelezzétek.


Sajnos, ha tetszik, ha nem, mi emberek szeretjük készen kapni a dolgokat, hogy ne kelljen hozzátenni saját forrásunkból, mivel –számtalan oknál fogva— önbizalmunk, hitünk mértéke saját spirituális hatalmunkban a béka alsóneműje alatt keresendő.

Hát, garantálom, hogy a következő anyag alkalmas lesz arra, hogy növekedjünk, emelkedjünk általa, ha rászánjuk az időt és az energiát, hogy dolgozzunk vele. Szerintem megéri!

Néhány idézet a tanításból:
„Most pedig elviszlek benneteket a varázslatos interdimenzionális gyógyítás területére, egy hihetetlen világba, amely a következő lépés lesz, és amelyet az új energia hatékonyan támogat. Megmagyarázhatatlan dolgokat kezdtek majd tapasztalni. Ó, néhányan csodákat fognak emlegetni. A dolgok közül, amelyeket elmondok, néhány még száz év múlva sem lesz bizonyítható. Ennyi ideig tart majd a biológusoknak, hogy meglássák az összefüggést családfátok és a között, amit itt ma tenni fogtok. Ó, tudom, hogy kezdünk titokzatosak lenni.”

„A helyzet az, hogy teljes és tökéletes kommunikáció lehetséges számodra interdimenzionális módon ezzel a hatalmas, komplex DNS-mezővel. Te vagy ez a mező, és ez a mező azonos veled, viszont, ha még sosem beszéltél hozzá, akkor a saját útját fogja járni. DNS rendszered részecskéinek trilliói állnak készen, hogy hallgassanak rád, mégsem beszéltél még hozzájuk soha.”

„A legkönnyebb dolog, amit interdimenzionális rendszer alkalmazásával elérhetsz, az a fiatalodás. A fiatalodás kifejezést partneremmel együtt arra a folyamatra értjük, mikor lelassítjuk a „test óráját”. Testetek 3 dimenziós időkeretben működik. Így volt megtervezve. Együtt él, együtt mozog a Föld, a Naprendszer és a Hold ciklusaival, amint tudjátok. Képes számon tartani az éveket, újrateremti magát (a sejtek sokszorozásával) a test-óra segítségével, amely be van zárva a környezetbe, ahol éltek, és ez így is fog maradni, amíg meg nem változtatjátok ezt az órát.”

„Figyelj: Tegyük fel, hogy éppen rák betegség van a testedben. Ez csak egy hasonlat, egy vizualizáció, kizárólag csak a példa kedvéért. Ez a gyakorlat nem okozhat rákot neked, mert a spirituális tanulás tudatosságában vagy, és a fény is jelen van.
Mondjuk, hogy meg akarod gyógyítani ezt a betegséged magadban. Azt gondolod, hogy volt egy időpont, amikor elkezdődött a betegség, aztán később rosszabbodott, és volt egy harmadik időpont, mikor a tested jelezte, hogy beteg. Az elméd az egészet egy nagyon egyenes vonalon észleli. A 3. dimenzióban vagy. De most jövünk mi, és azt mondjuk, hogy meggyógyíthatod ezt a betegséget interdimenzionális tiszta szándékkal.”

„Amit most mondani akarok, az a következő: Itt ülsz egy olyan energiában, amely a tiszta szándékkal csodákra képes. Figyelj! Ha van egy öröklött genetikus hajlamod, és, ha meg akarod magad gyógyítani egy komolyabb betegségből, figyeld meg, hogy a rendszer hogyan működik.
A genetikus lenyomat, amely a múltban minden elődödben kiváltotta a betegséget, el fog tűnni belőled. Ezen kívül, ez a genetikus lenyomat a gyermekeidből is el fog tűnni. A DNS-ed meg fog változni, és ez visszatükröződik majd a gyermekeid hajlamaiban is. A ciklus lezáródik veled.”


Tehát jöjjön a különleges tanítás! Kívánom, hogy nagyon sokan gyógyuljatok és emelkedjetek általa.

Kérlek adjátok át jókívánságaimat kedves sejtjeiteknek!

Üdv:
MI

 


Kryon: Quantum gyógyítás


Üdvözöllek benneteket Kedveseim! Kryon vagyok a mágnesség mestere.
Vannak, akik most azt gondolják, hogy itt valami nincs rendben, nem lehetséges, hogy egy emberi lény itt ül a közönség előtt, és a szellemvilágból közvetít. Aztán meg vannak azok, akik úgy érzik: ez éppen az, aminek látszik.

A kettő közti különbség a következő:
Vannak, akik kifejlesztettek magukban egy interdimenzionális érzékelő szenzort, amely ebben a korban még kifinomultabbá válik, és vannak, akik ezt nem tették meg. Ez az érzékelő szenzor tudja, hogy az ilyen dolgok igazak vagy sem.
Szóval azt mondom azoknak, akik látók, nézzétek a színeket a színpadon körülöttem, mert én vagyok Kryon. Bepillantok a fátyol túloldaláról a harmadik dimenzióba, hogy megtapasztalhassatok, és az Emberi Lény szabad választása által szólhassak hozzátok. Az Emberek szabad választását használom ezen a helyen, hogy megértéssel hallgassam őket. Szintén a szabad választását alkalmazom azoknak is, akik egy későbbi időpontban hangolódnak rá erre az anyagra (az olvasókról van szó). Mindez az Ember döntésén múlik: elfogadja-e vagy sem. A színpadon ülő Embertől (Lee Carroll) a hallgatóságban helyet foglalókig mindenki számára szabad a választás. Hát így működik a Szellem (Isten), tisztelve az Emberi Lényt.

Kryon vagyok, és tisztában vagyok vele, hogy ismeritek a szabályokat. A szabályok szerint sosem adnék át olyasmit, amely az Emberiség energiájának ne lenne megfelelő. A szabály az, hogy sosem tennénk olyat, ami félelmet keltene bennetek. A szabály az, hogy mindig igazat mondunk. Az a szabály, hogy sosem mondanánk semmit, ami bármely Emberi Lényt is manipulálna, hanem inkább egyszerűen csak szeretjük az Embereket. Vagyis, ha bármi is változna az életükben, az pusztán szívük választása volna, szabad választás.
Engedélyt kaptunk, hogy megmossuk lábatokat, kezünkbe fogjuk kezeteket, és megérinthessük fejeteket és vállatokat interdimenzionális érintéssel. És ez azt jelenti, hogy azok, akik nem kívánnak érezni ebből semmit, azok nem fognak. Látjátok? Tiszteljük az Emberi Lény szabad választását, ez így működik, és mindig is így működött.

 

Készüljetek az üzenetre

Most pedig azok számára, akik azért jöttek, hogy hallják az üzenetet, akik érezni szeretnék a magasabb dimenziójú kíséretet, akik velünk együtt érkeztek, elmondjuk, hogy nem jöttek hiába.
Egy üzenet, amely eddig még sosem látott napvilágot, most elérhetővé válik számotokra.
Kedves Közvetítőm (Lee Carrol-hoz szól Kryon), előzetesen sugallatokat küldtem számodra a mai témáról, és arról, hogy miként kellene elmagyaráznod a megmagyarázhatatlant.
Most a Közvetítőmhöz szólok: Tisztítsd ki az elmédet, és ne gyere át túl messzire a fátyol túloldalára az üzenet átadása közben. 
A 3. dimenzióban kell maradnod, hogy az információt pontosan add át, mert ma a megtaníthatatlannak leszel az átadója, amint az Emberi Lény gyógyításáról megkezdjük tanításunkat.
Kérlek, készülj fel arra is, hogy később majd a tengerentúlon is átadjuk ezt az információt.

Új energiában ültük mindannyian, a valóságotok, amiben éltek, folyamatosan változik. Amit annak idején a spiritualitásotok korsójának, edényének hívtunk, állandó változásban van. Ez a korsó a metaforája előző életeitek spirituális tanulási tapasztalatainak, amelyek ma beléd áramolnak, mint víz a korsóba.  Ez az érzékelő mechanizmus, amiről olyan gyakran beszélünk.
Néhányan megérzitek majd, mielőtt a mai nap végén hazaindultok, és majd így szóltok: „Ez most más volt, ez a közvetítés más volt. Érezted te is?” Mások majd ezt mondják: „Ez igaz volt, érezted?”
Ezt fogják mondani, mert ez tényleg más lesz, mint a korábbi tanítások.
Kryon vagyok ma, Kryon voltam tegnap, és holnap is Kryon leszek. Az egyedüli különbség a múlttal összehasonlítva az, hogy a jelenlegi energia, amelyben most csücsültök, megengedi, hogy többet érezzetek.  Nem más, Ti magatok vagytok, aki megváltozott.

Szeretnék egy kicsit megállni, és előre ünnepelni a következő pillanatok szépségét, édességét, mert ez vár rátok. Ez a különleges üzenet sosem lesz megismételve ugyanebben a formában. Azok, akik most itt együtt ülnek, sosem fognak összejönni ugyanígy, mert ez egy különleges alkalom. Sosem fog megismétlődni ez az esemény a történelem folyamán. Ennyire rendhagyó, amire készülünk.
Mondhatnátok, hogy minden ugyanígy történik ezen a bolygón, minden eseménynek van egy sajátos idő-, és tér-pecsétje, és igazatok lenne. És mégis, ebben a puzzle-ban van valami, amit nem értetek: Épp oly különleges, mint amilyennek látszik, egy teljes-test élményben lehet részetek most spirituálisan, amelyet bármikor újra megtapasztalhattok, amikor csak akarjátok.

Nehéz ezt elmagyarázni.
Épp oly különleges ez, amint azt a 3. dimenzióban gondoljátok, de kivihetitek ezt a különlegességet magatokkal az interdimenzionalitás kapuján, és azután ott teremthetitek újra, ahol csak akarjátok.
Az energia, amely ebben a pillanatban jelen van, a színek, amelyeket láttok, és amit most éppen éreztek ez valóban egy, a fátyol másik oldaláról érkező üzenet, és mindezt újra birtokolhatjátok majd, éppen úgy, mint most.
Olyan lesz ez az élmény, amelyet néhányan közületek átélnek majd, mint egy reveláció , és ez az élmény újraélhető.
Csak annyit kell tennetek, hogy leültök, és újrateremtitek. Ez a Szellem hatalma, Isten hatalma bennetek. Milyen édes is ez!
Bármely pillanat az időben átélhető annyiszor, ahányszor csak akarjátok. Mert, amint megérintitek saját forrásotok interdimenzionalitását, elkerülitek az idő vonalát, amely lehetőség azután különleges dolgokat teremt.

 

Beszéljetek a testetekhez

Nos, most hadd beszéljek az Emberről és az emberi testről. Információt fogok átadni nektek olyan dolgokról, amelyekről ugyan már volt szó, de sosem közvetlenül egy fátyolon túli üzeneten keresztül.
Javasolni fogok néhány módszert, amelyeket gyakorolhattok.
Az emberi test igen érdekes. A testetek egy biológiai eszköz, amely Te vagy, és mégis gyakran tűnik úgy, hogy ez az eszköz a „másik szobában” van. Azt akarom ezzel mondani, hogy nincs valódi kommunikáció közted és tested rendszere között. Úgy lett megtervezve, hogy ne is legyél képes vele kommunikálni, csakis a fájdalom által.

Ez minden kommunikáció. Ez egy egy-dimenziós tulajdonság, amelyet jó régen kaptál, hogy képes legyél a túlélésre, például: érezd, ha rálépsz egy forró széndarabra, vagy tudatába kerülj annak, hogy megszúr, vagy megsért valami, hogy elmenekülhess a további fájdalomtól. A fájdalom negatívnak tűnik, és mindig kellemetlenséget okoz. Mindazonáltal a fájdalom az egyik legnagyobb ajándékotok, mert távol tart a bajtól. Riadót fúj, ha valami nem stimmel. Szóval ennyi kommunikációd van a testeddel, és ez is csak egyirányú. Nem tudsz visszabeszélni a testednek, vagy kérdéseket feltenni neki.
Sokan ezt mondjátok erre: „Ez így van, ahogyan van, mi mást tehetnék? A testem nem képes beszélni, és én sem tudok beszélni hozzá.”
Ha a felszínt nézzük, akkor igazatok van. Valójában ez még ellenetek is dolgozhat, függetlenül attól, milyen megvilágosodottak vagytok. Például, szerintetek van annak bármi értelme, hogy egy megvilágosodott test, amilyen a tiétek, a maga bonyolultságával szótlan marad egy gyilkos kórral szemben, amely átgázol rajta? Pedig ez bizony nap, mint nap megtörténik.
Egy olyan betegségről beszélek, amely Észak Amerikában több embert öl meg, mint akárhol máshol a világon. A rák. Ez nem olyan betegség, amit elkaphatsz másoktól, hanem a tested hozza létre irritáció és egyensúlytalanság következtében.

A rák egy féktelen, ellenőrizhetetlen növekedés, amely átszánt a biológiai rendszereteken nem törődve semmivel. Akár, amint éppen a székeden ülsz, átgázolhatna a testeden, és nem tudnál róla semmit, amíg a tested nem jelezne fájdalommal. De akkor már sok esetben túl késő.
Mondhatnád erre az egész emberi rendszerre, hogy: „Miféle rendszer ez? Olyan ostoba a testem, hogy még a benne zajló ilyen fontos eseményekről sem képes engem értesíteni?”
A válasz igen, legalábbis, ha ezt a kérdést abból a nézőpontból vizsgálod, amelyet tanítottak neked. Egy igencsak korlátolt nézőpontból.

Azonban itt vagyok én, hogy elmondjam nektek: ez egyáltalán nem így van! Soha nem is volt így. Mindig is képesek voltatok bizonyos szinteken megvizsgálni, hogy mi zajlik belül, bár ezt kevesen teszik meg.
Megmaradtok-e a régi, háromdimenziós elképzelésnél, vagy kitágítjátok a gondolkodásotokat, és elfogadtok olyan módszereket, amelyekben sokan egyáltalán nem hinnének.

Évek óta a kineziológia már áthidalja ezt a szakadékot a testtel való kommunikációban, mégis hányan alkalmazzák? Ellenkezik a logikus gondolkodással, ugye?
Itt van valami, amelyről már bebizonyosodott, hogy a testetek képes hozzátok beszélni, mégsem lett általánosan elfogadott módszer. Vajon miért? Azért, mert kívül esik azokon a dolgokon, amelyekről azt tanultátok, hogy lehetséges. Ez manapság a probléma.

Nem adnám át a következő anyagot, ha nem lenne igaz. A következő információ bonyolult, de most átadjuk kedves partnerem (Kryon Lee Carrol-hoz beszél). Most pedig elviszlek benneteket a varázslatos interdimenzionális gyógyítás területére, egy hihetetlen világba, amely a következő lépés lesz, és amelyet az új energia hatékonyan támogat. Megmagyarázhatatlan dolgokat kezdtek majd tapasztalni. Ó, néhányan csodákat fognak emlegetni. A dolgok közül, amelyeket elmondok, néhány még száz év múlva sem lesz bizonyítható. Ennyi ideig tart majd a biológusoknak, hogy meglássák az összefüggést családfátok és a között, amit itt ma tenni fogtok. Ó, tudom, hogy kezdünk titokzatosak lenni.

 

Kommunikáció a sejtekkel

Minden DNS-résznek van egy energiamezeje, amely körülveszi. Minden DNS-rész szomszédja egy másik DNS szakasznak, és energiamezeje körülvesz egy másik mezőt, amely körülölel egy újabb mezőt. Ráadásul mindez csoportosan fordul elő, nem kibontva, ahogyan az ábráitokon látjátok. Elmondom, hogy mit eredményez a DNS-ek ilyen rendszere. A tudatosság egységét teremti meg. Gondolkodtatok-e valaha is azon: miért van, hogy testetekhez úgy beszéltek --az ezoterikus felfogás szerint--, mint egy dologhoz, egy valamihez, annak ellenére, hogy sok trillió részecskéből áll?

A DNS-en belül létezik egy spirituális alkotórész. A DNS-ben él Isten egy része, egy darabka „Otthon”. A DNS-ben a valóság kvantumsága lelhető fel. A DNS-ben –amint partnerem mondja—intelligens tervezés található. A DNS körüli mezőt a tudomány megvizsgálta, és bebizonyosodott, hogy interdimenzionális jellegű. Egy DNS egy másik mellett, ez pedig megint egy másik DNS mellett egy összefüggő, átlapolódó interdimenzionális mezőt alkot, amelynek van egy saját címe az univerzumhoz, és a címben a Te neved szerepel.  
Azt állítom, hogy a teljes testet érintő élmény, amikor elkezdesz beszélni a testedhez. Nem szükséges a lábujjadnak vagy a könyöködnek címezned a mondanivalódat, mert egyszerre fogsz hozzájuk beszélni, mivel minden részed állandóan figyel rád. Gondolj úgy erre, mint egy egész-test élményre, mert a DNS-ek átlapolódnak egymással. A DNS-ek mezői átlapolódnak, aztán az átlapolódó mezők egy nagyobb mezőt hoznak létre, amely egy még nagyobbat alkot, és így tovább. Aztán több milliárdnyi DNS mezőt találsz együtt, szó szerint, és ezt az összefüggő mezőt célzod meg a fókuszoddal; ezt hívják ezoterikus fénynek, amely egyúttal a személyes gyógyítást is támogatja.
Ez a rendszer készen áll arra, hogy a „Főnökre” figyeljen. A partnerem már korábban találkozott ezzel a lehetőséggel. Ugye, igazából nem hiszed el, hogy beszélhetsz a sejtjeidhez?
Pedig az igazság az, hogy képes vagy rá, és a sejtjeid mindig is figyeltek rád. Gondold csak meg!

A helyzet az, hogy teljes és tökéletes kommunikáció lehetséges számodra interdimenzionális módon ezzel a hatalmas, komplex DNS-mezővel. Te vagy ez a mező, és ez a mező azonos veled, viszont, ha még sosem beszéltél hozzá, akkor a saját útját fogja járni. DNS rendszered részecskéinek trilliói állnak készen, hogy hallgassanak rád, mégsem beszéltél még hozzájuk soha.
Amint korábban is említettük már, olyan kultúrába, rendszerbe születtél, ahol minden érzékelési képességet és minden spirituális megvilágosodást a fejben, az elmében kerestek, és nem értettétek soha, hogy testetek minden darabkája fejlett tudatossággal rendelkezik. Így mindig csak a fejedben matattok, remélve, hogy lábujjatok vagy vesétek rendben van, és remélve hogy szívetek tovább dobog. Sose gondoltok arra, hogy esetleg képesek vagytok közvetlenül kommunikálni ezekkel a részeitekkel, vagy megváltoztatni őket. Pedig egész életetekben arra várnak, hogy beszéljetek hozzájuk. Erre mondom én, hogy a tested állandóan figyeli a „főnököt”. A DNS rendszeretek csak arra vár, hogy tudatosan beszéljetek hozzá. DNS-etekben létezik egy megvilágosodott tulajdonsága, hívhatnátok talán a felsőbb éneteknek is.

Bárminek is hívjátok, egyszerre szólítja meg testetek teljes, komplex sejt szerkezetét, és elkezdi azt megváltoztatni. Itt kezd a dolog bonyolultabbá válni. Kérdezhetnéd: „Rendben Kryon, de hogyan csinálod? Mi történik, ha megpróbálod? Hogyan válhatunk interdimenzionálissá? Mi csak a 3. dimenzióban vagyunk képesek működni.”
 
Ezek nagy horderejű témakörök, ez a megmagyarázhatatlan része a dolognak.

Ebben a mai csoportban vannak néhányan, akik most éppen nem nagyon figyelnek arra, ami elhangzik. Most visszahívok a körünkbe mindenkit, aki elkalandozott, hogy feladhassak egy rejtvényt. Ez a tanítás eltér a korábbi tanításoktól, mert egy új energiában történik.

Most elmondom, mit kérek a partneremtől (Lee-től): Egy harmadik dimenziójú  hasonlatot fog elmondani, amely megmagyarázza a multidimenzionális hatást. Egyszerű lesz a magyarázat, de nehezebb a megértése. Meg kell értenetek ezt a hasonlatot. Meg kell értenetek a hasonlatban az idő paradoxonát, hogy túllépjetek ezen a ponton, hogy beszéljetek a testetekhez, és eredményeket érjetek el. A hasonlat lényegét legalább fel kell ismerjétek, tanulmányoznotok, és el kell fogadjátok magatokban, hogy igaz.


Először vizualizálj

Vizualizálj velem együtt egy egyszerű képet. Lásd az elmédben, hogy megérthesd. Láss egy vonatot. A vonat te magad vagy. Egy sínen fut, ami megfelel a ti időtök keretrendszerének. Érzékelésetek szerint ez a vonat állandó sebességgel fut a sínen, és a sín nyílegyenes. A vonat sebessége az órátok járásának megfelelő, amely sosem változik.
Ha előre nézel a vonatból, akkor látod, hogy a sínpár eltűnik a messzeségben. Ez a szakasz előtted van, és a jövődet képviseli. Hátra nézve a múltadat látod. A vonat nagyon rövid, csak néhány kocsiból áll. Te magad vagy a vonat: a fejed, törzsed, a kezeid és lábaid.  A vonat lassan halad egy állandó sebességgel, amely haladás, most a 3D valóságodat szimbolizálja.

Vizualizáld, amint ez a vonat a valóságodban halad, de tudd, hogy az én nézőpontomból a te igazi interdimezionális vonatod teljesen másnak látszik.
Mert, mikor én nézem ugyanezt a vonatot, én egy olyan vonatot látok, amely egy nagyon, nagyon kicsi körpályán fut.  Olyan kicsi körpályán, amely körpálya épp csak egy picivel hosszabb, mint a vonat maga. 
Így, Kryon nézőpontjából a vonatod egy nagyon kis körben halad.

Most pedig próbáld ezt világosan megérteni: Amit te látsz, és amit én látok, valójában ugyanaz a dolog. A lényeg, hogy megpróbáljuk megértetni veled az érzékelésed korlátozottságát annak érdekében, hogy elképzelésed legyen a dolgok valódi működéséről. Mert amit a következőkben mondani és mutatni fogok neked, és amit mutatni fogok partneremnek (Lee-nek), az segíteni fog neked megérteni a megérthetetlent. Segíteni fog felfogni azt, amit a következő három pontban fogok tanítani, miután ezt megmutattam.

Mondjuk, hogy minden nap, életed hátralevő részében beszélni fogsz a sejtjeidhez, és tenni fogsz valamit a megváltoztatásukért (például gyógyítod őket). Tegyük fel egy újabb hasonlattal, hogy amint ezt teszed, ez olyan, mintha befestenéd a síneket, amint a vonatod alá kerülnek, miközben a vonatodon vagy. Mondjuk, hogy legyen a festés színe piros, mert ez kínálkozik legjobban ehhez a hasonlathoz.  
Tehát itt vagy te, beszélsz a sejtjeiddel és megváltoztatod tested biológiáját. Amikor a változás bekövetkezik, megjelölöd a síneket a piros festékkel. A festék nálad van a vonaton, és bármikor megjelölheted a síneket a ragyogó piros színnel.

Nos, képzeld ezt el 3. dimenzióban, mert fontos, hogy lásd ezt a képet az elmédben. Elkezded pirosra festeni a síneket, amely egy változást jelez a sejtjeidben, mivel te egy erőteljes személyiség vagy, aki aktív kapcsolatban van a sejtjeivel (erre egyébként mindannyian képesek vagytok). Amint a vonat tovább halad a 3. dimenzióban, visszanézhetsz, és láthatod, hogy hol kezdted el befesteni a síneket, aztán ez a festett szakasz eltűnik a vonatod mögött. Előre is nézhetsz, és láthatod, hogy a sínek még nem vörösek, de azok lesznek majd, ha odaérsz, és befested, mert az elmédben folytatod a festést életed végéig.  Az időtök miatt egy piros szakaszt festetek be a sínen, amely egyre hosszabb és hosszabb lesz, amint korosodtok. Ez a 3. dimenziós érzékelése a sínek vörösre festésének az idő keretrendszerében.
 

Most pedig gyertek át az én oldalamra egy percre.
Ó, nem tudom, hogy megértitek-e majd vagy sem, de ez csodálatos! Amit mondani fogok nektek, az tényleg csodálatos. Pedig csak egy egyszerű vonat és egy vörös sínpár, de figyeljetek! Az én nézőpontomból, a kicsi kör, amit elkezdtetek befesteni, az egész majdnem egyszerre pirossá vált. Körülbelül egy perc alatt az egész dolog pirossá vált örökre. Piros előttetek, és piros mögöttetek, ameddig csak láttok, mert interdimenzionálisan nézve ez egy nagyon kicsi kör. Ez tehát az interdimenzionális érzékelés.

Ha még nem találtátok volna ki, a sejtjeitek és a DNS-etek mind interdimenzionálisak. Így csak a lineáris érzékelésetek miatt gondoljátok azt, hogy a hosszú sínpárt, amely előttetek van, minden nap be kell festeni, és csak a korlátolt nézőpontotok tart vissza benneteket az igazságtól, amely szerint: ha valamit tiszta szándékkal tesztek, az örökre érvényes marad.  
Azt a sínt már soha nem lehet megfosztani a piros festéktől, soha! A sín most már teljesen és tökéletesen piros. Amennyire mély ez az információ a gyógyítás  tekintetében, annál érdekesebb, és komplexebb lesz a folytatásban.


 

Második lépésként: Tartsd teli a korsót!

Folytasd a 3D vizualizációt. Ott vagy te, és befested a síneket. Most pedig teremteni fogsz egy tárgyat, és ledobod a vonatról. Lehet ez például egy olyan dolog manifesztálása, amelyet valamikor az égiektől kértél magadnak.

Ezt a tárgyat csak a vizualizáció kedvéért teremtetted, amint haladtál a sín mentén, aztán kidobtad oldalra, a sín mellé. Lehet ez a tárgy valaminek a megjelenése, vagy valaminek az együtt-teremtése. Miután kidobtad, természetesen elhagytad, mivel a vonatod mindig mozgásban van. Ezért érzékelésed szerint ezt mondhatod:
„Ezt tettem, és ott van, egy bizonyos távolságra tőlem, a múltamban.” Egy dátumra és időpontra emlékszel, mert ez már a múltadban van, a múltban történt.
De valami más is történik, amely egy talány. Meglepő bár, de, amint tovább haladsz a sínen, újra ott találod a kidobott tárgyat. Nos, ezt isteni jelként fogod fel, amely ezt jelenti: „Újra meg kell tenned.” Ezért elhatározod, hogy újra megteszed, bármi legyen is az, hogy újra teremtsd a tárgyat. „Íme újra sikerült, már ki is dobtam”, mondod,  és úgy érzed, hogy sikerült megújítani a teremtésedet, öngyógyításodat vagy kérésedet Istenhez.

Egy kis idő elteltével, újra felbukkan teremtésed tárgya. Úgy értelmezed ezt, mint egy jelet: „a korsónak mindig tele kell lennie vízzel, mindig utána kell tölteni”. A harmadik dimenzióban hozzá vagytok szokva, hogy a korsót apránként töltitek fel vízzel, remélve, hogy nem szivárog el valahol egy lyukon, és azt is előre tervezitek, hogy a víz szintje idővel mindig csökken valamelyest. Ez nagyon jellemző 3 dimenziós gondolkodás, ezért megismétlitek a dolgokat. Újra és újra nekifogtok: „megint itt van, hát csináljuk újra, jó érzés a korsót tele tölteni. Csináljuk újra!”

Hadd mondjam el, mi az igazság. Valójában egy interdimenzionális világban léteztek, manapság ezt már a tudományotok is beismeri. Mindazonáltal a dolgokat egy egyenes idővonalon érzékelitek, amely korosodásotokat okozza, és arra kényszerít, hogy állandóan megújítsátok a dolgokat. De, ami valójában történik spirituális értelemben, ami történik a sejtjeiddel az a tény, hogy bármi, amit teremtesz, egy nagyon pici körben teszed. Ha egyszer megteszed, az egész kör örökre megváltozik. Soha nem kell megismételni, mert amint végeztél a teremtéseddel --bármi legyen is az--, az örökre érvényes marad.

Most jön a neheze. Ha velem maradtál, ha a sínpályád kör alakú, akkor állandóan ugyanazon a körön utazol. Ez azt jelenti: ha hátranézel, amit látsz, valaha a jövőd volt. Ha előre nézel a sínpályán: azt látod, ami egyszer a múltad volt. A kör már csak ilyen. Ha ez így van, akkor kérdezek tőled valamit:
Képes vagy-e megváltoztatni a múltadat úgy, hogy olyasvalamit csinálsz most, a jelenben, amely megváltoztatja az alattad haladó sínpályát? Maradj velem, kérlek, hogy tudj követni!

Figyelj! Felhasználva a vizualizációt és az idő paradoxonját, most átadom neked az interdimenzionális gyógyítás három ismertetőjelét. A könnyebbtől haladok majd a nehezebb, végül a hihetetlen felé.

 

Fiatalodás

A legkönnyebb dolog, amit interdimenzionális rendszer alkalmazásával elérhetsz, az a fiatalodás.
A fiatalodás kifejezést partneremmel együtt arra a folyamatra értjük, mikor lelassítjuk a „test óráját”. Testetek 3 dimenziós időkeretben működik. Így volt megtervezve. Együtt él, együtt mozog a Föld, a Naprendszer és a Hold ciklusaival, amint tudjátok. Képes számon tartani az éveket, újrateremti magát (a sejtek sokszorozásával) a test-óra segítségével, amely be van zárva a környezetbe, ahol éltek, és ez így is fog maradni, amíg meg nem változtatjátok ezt az órát.

Az óra (az idő múlásának) megváltoztatása lehetetlen a valóságotokban, mert mindig egyforma sebességgel halad. De mi lenne, ha sejtjeidnek, az idő múlására adott reakcióját változtatnád meg? Másképpen fogalmazva: mi lenne, ha a „belső órát” változtatnád meg? Meg tudod tenni. Képes vagy teremteni egy olyan szituációt, amelyben sejtjeid utasítást kapnak az öregedés lelassítására. Ráadásul vizualizálhatod azt a sínpályát, amikor fiatalok voltak a sejtjeid, és mondhatod a DNS-ednek, hogy utánozzák le a fiatalkori állapotot a vizualizációdon keresztül.

Interdimenzionális értelemben, a testednek előállítasz egy vizualizációt egy olyan időpontról, amelyben fiatalabb voltál. Nem számít, hogy pontosan hány éves korról van szó, csak az a lényeg, hogy a testednek prezentálsz egy feladványt. Menjen vissza az időben odáig, mielőtt a telomérek (a kromoszómát alkotó DNS-szál két végén található rövid, többszörösen ismétlődő szakasz) több milliárdszor kibomlottak és megsokszorozódtak. Visszamenni az időben. Lehetséges ez? Igen! Az eredménye az, hogy egy olyan helyzetbe kerülsz, ahol sejtjeid számára másképpen ketyeg az óra.
 


Maradj velem, tarts ki! Mondjuk, hogy még mindig a vonaton vagy. Amikor elkezdesz fiatalodni, elkezded ezt vizualizálni úgy, hogy teremtesz egy tárgyat saját erődből, amelyet  kidobtál a sínpálya mellé. Elkezded pirosra festeni a sínt a tudatossággal, amellyel lelassítottad a test óráját. A 3. dimenzióban visszanézel, és azt mondod: „Ez az a pont, ahol elkezdtem fiatalodni.”  De valami nem stimmel ezzel a helyzettel. Az idő paradoxona. Mert, ha visszafelé mész, azaz, ha valójában lelassítod a test óráját,  akkor a sínnek pirosnak kell lennie mögötted. Ne bosszankodj emiatt, csak örülj annak, hogy ez működik.

Interdimenzionális állapotban a sín teljesen piros, és a tested olyasmit tett a sínpálya körével, amely számodra csodának számít. Képes arra, hogy visszahelyezze a DNS-t a múltnak egy olyan időpontjára, mielőtt még beteg lettél volna, vagy korosodásod fájdalmait érezted volna.

Erre azt mondhatod: „Kryon, ez éppen úgy hangzik, mint a gyógyítás.” Ó, igen, ez a következő. De értsétek meg: Ezt az egészet a harmadik dimenzión kívül csináljátok, és még az eredményeket sem mindig láthatjátok a megszokott 3. dimenzióban.

A fiatalodáshoz a sejtszerkezetedet visszaviszed az időben, majd ezt a sejtszerkezetet ráhelyezed a testedre, amely idősebbnek tűnik, mint amilyen valójában.
Ami történik, az a következő: Lelassítod az öregedési folyamatot. Ennyi. Igaz, nem fordul meg a folyamat, nem válsz hirtelen fiatallá, de lelassítod az öregedést.

Ez te vagy, beszélsz a testedhez, amely átadja neked az irányítását egy olyan rendszerből, amely érvényes volt, mikor megszülettél, várva arra, hogy a „főnök” megváltoztassa. Értitek? Testeteknek csak egyféle időfogalma volt és ez a Naprendszer, ezen belül pedig a Hold volt. Gondoltatok már erre valaha is? Hirtelen ti vagytok ennek az órának az állítói.  

 

Engedd el a kétségeidet

Ugye kételkedsz ebben? Nem igazán hiszed el, hogy ez az egész lehetséges? Amint ezt hallod vagy olvasod valószínűleg kifakadsz: „Kryon ez túlságosan furcsa, kérlek beszélj olyasmiről, amit meg tudok csinálni.” Én szóltam előre, hogy ez az elfogadásról szól, és arról, hogy megváltoztatod a valóságodat.  Emlékezz: azzal kezdtem, hogy három interdimenzionális területről fogok beszélni. Ez most egyszerű volt, és ha már ezzel a résszel is problémád volt, akkor talán nem is kellene tovább olvasnod.

Nos, a harmadik dimenzió jelenségei „ordítva” jelennek meg neked, az interdimenzionálisak pedig, amelyek Isten szeretetéből erednek, csak „suttogásként” hallhatók. Ha hallani szeretnéd a suttogást, akkor ki kell küszöbölnöd az ordítást.
Az egész, harmadik dimenzióban kapott „kiképzésedet” le kell bontanod, és félre kell tenned a tudás és tapasztalatszerzés azon módját, amelyet születésed pillanat óta alkalmaztál.   Nem egyszerű, igaz?
Nos, most azt kérdezitek: „Rendben Kryon, de hogyan csináljam? Hogyan? Azt mondtad, hogy van egy vonatunk, van egy sínpálya alatta, van piros festékünk, és mit is mondtál, mit csináljunk vele? Fessük be a síneket? Hogyan csináljam? Hogyan vihetem át ezt a hasonlatot a valóságomba?”
Hát ez a lényeg. Az emberek kételkednek mindenben, ami ellenkezik azzal, amit érzékelnek. Ki mondta nektek, hogy az érzékelés mindennek a csúcsa? Mondták már nektek valaha is, hogy az érzékelés csak egy módja annak, ahogyan a dolgokat felfogjátok, és nem mindig az igazságot mutatja nektek?
Amikor először beszéltek nektek a baktériumokról, azokról a láthatatlan apró élőlényekről, amelyek oly fontosak az egészségetek szempontjából, az egész orvosi társadalom harsogott a nevetéstől.  Láthatatlan dolgok körülöttetek? Kételkedtek az érzékelésük korlátoltsága miatt. Az igazságot látták-e akkor a tudósok, vagy csak korlátolt tudatossággal érzékelték a valóságot?

A válasz a tiszta szándék.
A tudatosság megváltoztatja a valóságot. Ez egy Aranyszabálya a Teremtőnek, mégis számotokra láthatatlan. A tiszta szándékot nem tettetheted. A tiszta szándék az, amikor térdre borulsz, amikor nagy bajban vagy. Akkor tiszta a szándékod, mikor azt mondod: „Mindent megteszek, csak egyszer ebből a helyzetből kerüljek ki”    
Erős eltökéltség. De egyet tudnod kell: nem kell, hogy nagy bajban légy azért, hogy tiszta szándékod legyen. Tiszta szándékot szíveddel is generálhatsz vagy érzelmeiddel, amikor készen állsz, és ezt mondod: „Készen állok, és megteszem!”  
 

Most meg azt kérded: „Kryon, milyen gyakran kell ezt megismételnem?”
Rendben, 3. dimenziós Ember, hányszor akarod látni a teremtésedet, amint a sínpályádon elhaladsz mellette? (Kryon nevet) A válasz: Csak egyszer. Nem elég jó neked? Ezt mondod: „Nem nagyon értem az egészet, ezért inkább újra megcsinálom. Gyakran megcsinálom, elvégzem minden nap.” Rendben, semmi gond, tedd azt, de lassan felemésztheti az időd jó részét.  

Nem az ismétlés itt a kulcs! Sosem volt az. Minél interdimenzionálisabbá válsz, annál jobban meg fogod érteni. Tiszta szándék. Egyszer. Ennyi az egész. Ha nem érzed elégnek, csak menj, és csináld meg még egyszer, nem lesz semmi baj belőle.
Ez a könnyebbik rész.

 

A tiszta szándék ereje

A valódi gyógyulás a testetekben lévő betegség olyan szintű kezelését jelenti, hogy a betegség nem ismétlődik meg soha. Jelenleg egy allopátiás módszerekkel gyógyító világban éltek. Ez a gyógyítási rendszer háromdimenziós, és az idő vonalán működik.  Ha valami elromlik a testetekben, akkor kijavítjátok. Jelképesen szólva, egy ragtapaszt tesztek rá.
Ha valami rosszul működik, kémiai anyagokkal befolyásoljátok a sejteket, hogy a probléma megoldódjon.
Az egész ok és okozatról szól. Teljesen érthető, hogy így cselekedtek, nem ítélkezünk felette.

Mindazonáltal ebben az új energiában elkezdhetitek gyakorolni az interdimenzionális gyógyítást. Átadom ezt az információt nektek, de készüljetek fel rá, hogy bonyolult lesz. Rá kell hangolódnotok, és egy kissé a 3. dimenzión kívülre kell helyezkednetek.

Figyelj: Tegyük fel, hogy éppen rák betegség van a testedben. Ez csak egy hasonlat, egy vizualizáció, kizárólag csak a példa kedvéért. Ez a gyakorlat nem okozhat rákot neked, mert a spirituális tanulás tudatosságában vagy, és a fény is jelen van.
Mondjuk, hogy meg akarod gyógyítani ezt a betegséged magadban. Azt gondolod, hogy volt egy időpont, amikor elkezdődött a betegség, aztán később rosszabbodott, és volt egy harmadik időpont, mikor a tested jelezte, hogy beteg. Az elméd az egészet egy nagyon egyenes vonalon észleli. A 3. dimenzióban vagy. De most jövünk mi, és azt mondjuk, hogy meggyógyíthatod ezt a betegséget interdimenzionális tiszta szándékkal.
Most persze megkérdőjelezed ezt az elméletet, mondván: „Tiszta szándékkal? Lehetetlen, hogy ez ilyen egyszerű, Kryon. Csupán tiszta szándékkal? Na, nem! Tennünk kell érte különféle dolgokat. Át kell esünki különböző orvosi eljárásokon. ”
Valóban megteheted. Mondta valaha is Kryon, hogy ne fordulj a hagyományos orvosláshoz? Lehet, hogy számodra a teljes gyógyulást a 3. dimenziós és a multidimenziós módszer együtt alkalmazva hozná el.
Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy az, amit állítok, az allopátiás gyógyítást 50%-al vagy még magasabb arányban felgyorsítaná? Ki mondta, hogy csak az egyiket vagy másikat lehet alkalmazni? Az emberek szeretik a gondolataikat skatulyákba tenni mindennel kapcsolatban, amivel foglalkoznak.

Mutatni akarok neked valamit. Szeretném, ha eljönnél velem valahová. Tisztában vagy vele, hogy a bolygón bármely spirituális szervezet, vallás a tiszta szándékodon keresztül képes megváltoztatni? A bolygón minden vallás lehetőséget ad nektek, hogy akár perceken belül áttérjetek egy másik hitre. Kérdezd csak meg őket.
Az egyik ilyen hitrendszerbe születtél (a kereszténységre utal Kryon). Teljes, azonnali áttérést kaphatsz bármely más vallásra, ha ezt szeretnéd.  Mindent megfordíthatsz, ha „Igent” mondasz Istennek. Ha akarod, megteheted ezt az iszlámmal is. Csak a próféta neve kell, és megtalálod benne Isten szeretetét. Kérdezd csak meg! Az ilyen tapasztalat mély, és azon alapszik, hogy erősen eltökéled magad, és igent mondasz.

Ezután kezdődik a 3D-s munka. Más vallásokban eltérő dolgokat is tenned kell hasonló esetben. Lépcsőket mászol, iskolába mész, egy bizonyos módon imádkozol, vagy még sajátos ruhát is hordhatsz. De mindez egy döntéssel kezdődik, amelynek azonnali hatása van rád.
A egyházak egyikében például, mint nő, feleségül mehetsz Krisztushoz.
Csak egy döntés, egy szertartás, és minden megváltozik egy életre. Miért van az, hogy azonnal képes vagy szándékodat Istennek adni, hogy belépjen az életedbe, és másfelől pedig megkérdőjelezed ugyanezt, ha a szándékod szerinti gyógyulást te saját szent „templomodba”, testedbe kéred.
Mindig is a tiszta szándék volt a válasz, és az isteni energia a sejtjeidben várja az elhatározásodat.

   
 

A betegség végérvényes megszüntetése

Vizualizáld, hogy van egy betegséged, és most meg fogod gyógyítani.
A tiszta szándék interdimenzionális állapotában azt látod (vizualizálod), hogy a sejtszerkezeted visszaáll egy korábbi állapotba, mielőtt a betegség bekövetkezett volna.
Érted? Próbálj meg a harmadik dimenzió skatulyáján kívül gondolkodni. Ugyanazt teszed, amit a fiatalodással, megújulással kapcsolatban tettél azzal a különbséggel, hogy most van egy 3. dimenziójú bizonyosságod. Ez vagy ott van vagy nincs. Ez még nehezebbé teszi a dolgot, ugyanis most aggódsz, hogy sikerült-e vagy nem. Aggodalmaskodsz, hogy visszatérhet-e ez az állapot. Sokszor mély aggodalmad jelzi, hogy a tiszta szándékot nem adtad bele a folyamatba. 

Ó, kedves Ember, el akarom mondani neked, hogy az igazi, tiszta szándék elkezdi átfesteni a sínpárt. Vissza fog vinni téged egy olyan életszakaszba, ahol még egészséges voltál. Ez szó szerint olyan, mint amikor visszaállítjuk az órát egy korábbi időpontra. Sejtjeidnek ez azt jelenti, hogy sosem voltál beteg. Mondtam, hogy nem lesz nagyon könnyű.
Újra mondom: ez az idő paradoxonja. Mindig emlékezni fogsz a napra, mikor meggyógyítottad magad, és a betegség sosem fog visszatérni. Mi tudjuk, hogy nem fog visszatérni, mivel soha nem is voltál beteg. Érted az Emberi Lény gyógyításának hatalmát? Fel tudod fogni, hogy mi az, ami lehetséges ebben a helyzetben, azáltal, hogy visszaviszed magad egy korábbi tudatosságba, ahol teljesen egészséges voltál, mielőtt a kór próbára tette volna a testedet? 

Egyre nehezebb számodra ezt felfogni, mivel valódi bizonyítékokkal és a bizonyítás allopátiás rendszerével teszteled az interdimenzionális gyógyítást. El fogják neked mondani a tényeket, megmutatják majd a százalékokat, hogy hányan épültek fel a betegségből, és mekkora a százalék, akiknek nem sikerült – az allopátiás orvoslás szavai. Hadd mondják, és ünnepeljük a vizsgálataik eredményét, mert sosem fogod újra megkapni a betegséget. Sosem fogod még egyszer megkapni. Nem fog visszajönni! Nem jöhet vissza, mert nem csak egy ragtapaszt tettél rá, hanem valójában sosem voltál beteg. Az egész sínpár pirosra van festve. Tudom, nehéz megérteni, kedves Ember.

Áldott legyen az, aki igaznak érzi ezt, és sokan vannak ilyenek. A csodákat, amelyekről a különféle szentírásokban olvastatok, sosem kérdőjelezték meg. A betegségek sosem tértek vissza.  Mi az oka ennek? Az, hogy éppen olyan gyógyítások voltak, mint amit az imént leírtunk nektek.
És mi a különbség? Az, hogy a mester belülről gyógyított, nem külső segítséggel.
Na és a következő? Hihetetlen! Már utaltunk rá két éve, és most kifejtjük részletesen.

 

Karmikus fejlődés

Kedves partnerem (Lee-hez szól Kryon), ez lesz a legnehezebb dolog, mit valaha is csináltál. Lefestek neked most egy képet. Nem probléma, ha nem adod át tökéletesen, mert ugyanolyan a három dimenziós nézőpontod, mint a többieknek. De, jöjjön hát, igyekszünk majd a lehető legpontosabban átadni.

Hihetetlen komplexitás rejlik abban a rendszerben, ahogyan a dolgok működnek. Ebben a rendszerben minden lehetőség benne van minden egyes emberi lény számára a bolygón.  Léteznek rendszerek a rendszereken belül, amelyeket karmikus csoportoknak neveztek. A karmikus csoport emberek egy olyan csoportja, amely egy bizonyos módon kapcsolódik másokkal. Ez a kapcsolódás nincsen predesztinálva, de a csoport és a tagjainak irányultsága, szándékai határozzák meg a kapcsolódás minőségét. Azaz, lehetségességeken alapul, nem a 3D idővonalán, amely megváltozhatatlan.

Ez egy régi rendszer, és örökké veletek volt. Összehoz téged más emberekkel, hogy különféle energiákat teremtsetek, amelyek megvalósulnak, hogy más energiákat feloldjanak, majd új energiákat indítsanak. Ez egy olyan dolog (a karma), amiről már régebben beszéltünk, és, amelyet szabad választással lebonthatsz és elkerülhetsz, ha ezt választod (Kryon első könyve), de ebbe a rendszerbe születtél.
Amikor megszületsz, bonyolult biológiával érkezel, mert a spirituális karma egy része is a génekkel függ össze, pontosabban a fizikai DNS szerkezettel.
Azért beszélek erről, mert előre beépített hajlamok léteznek a génjeidben (DNS-edben), amelyek gyengeségek, hajlamok bizonyos betegségekre. Ez teljesen karmikus eredetű. Például, ha egy anyának van egy bizonyos betegsége, akkor gyakran előfordul, hogy az ő anyjának is ugyanilyen betegsége volt. Ez az anya arra gondol, hogy a gyerekei is megkaphatják ugyanezt a betegséget, majd az unokái, és azok gyerekei és így tovább. Ezt genetikai öröklődési hajlamnak hívjátok, és ez olyan örökséget vetít előre, amely tele van halállal, betegséggel, nehézségekkel és szomorúsággal.

Amit most mondani akarok, az a következő: Itt ülsz egy olyan energiában, amely a tiszta szándékkal csodákra képes. Figyelj! Ha van egy öröklött genetikus hajlamod, és, ha meg akarod magad gyógyítani egy komolyabb betegségből, figyeld meg, hogy a rendszer hogyan működik.
A genetikus lenyomat, amely a múltban minden elődödben kiváltotta a betegséget, el fog tűnni belőled. Ezen kívül, ez a genetikus lenyomat a gyermekeidből is el fog tűnni. A DNS-ed meg fog változni, és ez visszatükröződik majd a gyermekeid hajlamaiban is. A ciklus lezáródik veled.

Tudom, hogy ez az egész ordító ellentmondásban áll mindennel, amit eddig tanultál. Azt kérded: „Hová lesz a gyermekeim szabad választása, ha én megváltoztatom a genetikus hajlamaikat?” Ez nem így működik. Meg kell értsed a karmikus energiát, és a család karmikus csoportját. Meg kell értsed, hogy miért vagy itt, és még sok más olyan dolgot is meg kell értened, amelyeket csak most kezdesz felfogni.  Egy ember tette megváltoztathatja sokak karmikus tulajdonságait. Ez arról szól, hogy amint egyvalaki fényt gyújt, egy egész szobányi embert képes megvilágítani.  Itt nem a gyerekek gyógyítása a lényeg, hanem a magukkal hozott karmikus hajlamaikról beszélünk. Amit a DNS-eddel teszel, az jelzést küld a gyermekeid DNS-ének. Mind össze vagytok kapcsolódva a családon belül. Ne foglalkozz azokkal a szabályokkal, amelyekről azt gondolod, hogy tudod azokat. Figyelj tovább.

 

Interdimenzionális létezés

Valójában nem létezik olyan, hogy előző élet. Párhuzamos, aktuális életek léteznek azon a sínpáron, amelyet éppen pirosra festettél a karmikus és genetikus változás színével. Amikor ezt teszed, az egész karmikus csoportnak --amelyet úgy láthatsz, mint körülötted lévő koncentrikus köröket--, az egész csoportnak ugyanúgy piros a sínpárja, ha ugyanarról a génről van szó. Akármilyen furcsán is hangzik, képes vagy megváltoztatni a karmikus menetét a következő generációnak, és az ezután következő generációnak azzal, amit most teszel. Ha vannak most gyerekeid, akkor ők megszabadulnak a betegség hajlamától.

Azt tanítottuk neked, hogy a DNS-en belül vannak interdimenzionális aspektusok. Ezek egyike a saját Akasha rekordod és az együttműködés a karmikus csoporttal, akik most körülötted vannak. Ez változik meg. Változás történik-e a DNS-ben? Láthatod-e, ami történik? Képes leszel ezt majd tudományosan is ellenőrizni? A válasz igen. Ez hatalmat jelent. Ez a hihetetlen rész. Amikor majd a tudomány meg fogja tudni mérni a genetikai öröklődési hajlamot, akkor látni fogják.

Kételkedve azt mondhatod: „Nos, Kryon, Ezt nem értem. Most olyasmit mondtál, aminek egyáltalán semmi értelme sincs. Azt mondtad, hogy meg fogjuk változtatni a múltatt. Vannak rokonaim, akik már meghaltak. Csak nem azt akarod mondani, hogy ők majd feltámadnak? Hogyan változtathatod meg a múltat azzal, amit most teszel?” 
Próbálj kijönni a 3. dimenziójú ciklusodból egy percre. Nézd, hogy mit lát a Szellem (Isten). A Szellem nem úgy lát téged, mint aki megszületik, majd meghal, aztán megint megszületik és újra meghal. A Szellem mindvégig úgy lát téged, mint egy angyali lényt, mint Isten egy darabját.

A Szellem ugyanazt a lélekmagot látja, ugyanazt a felsőbb ént minden életedben. Ez mindig ugyanaz, függetlenül attól, hogy éppen ki vagy a bolygón. Gondoltál már erre valaha is?
A Szellem a csodálatos lényt látja, aki tiszta szándékkal képes megváltoztatni egy teljes karmikus csoportot. Gyermekeidnek halvány fogalmuk sem lesz, hogy mit is tettél, de messze a jövőben, mikor te –egy hosszú, különleges élet után-- már nem leszel itt, egy betegségmentes életlehetőséget kapnak, és ezzel a családod örökre meg fog változni.  Nos, találd ki, mi történne  ha ez nem teszed? Mi történne, ha az összes nő a csoportban korán halna meg?
Ha kezded megérteni, akkor érzed a hatását annak, amit ma megtehetsz. Ki tudja, talán a jövőben csak így jöhetnek világra majd elnökök és más fontos világvezetők, akik máskülönben nem születhettek volna meg. Ami meg az elhunyt rokonaid „feltámadását” illeti, ez meg fog történni. Ők lesznek a jövőben az ükunokáid, akik betegségektől mentesen fogják leélni az életüket.

 


Dönts a gyógyulásról

Partnerem képességei legjavát adva közvetített mindent, amit szerettem volna, hogy átadjon. Ez az óra paradoxona –a 3. dimenzióban felfoghatatlan--, de elmondom kedves Emberi Lény:
itt van az ideje, hogy túllépj a harmadik dimenziós működésen, elkezdj dolgozni ezekkel az eszközökkel, és ünnepeld, hogy működnek!  Nem kell tudnod, hogy pontosan hogyan működnek.
A jövőben pedig majd lesznek olyanok, akik képesek lesznek ezt az egészet jobban megmagyarázni, mint most partnerem tette. Lesznek, akik könyveket írnak majd erről, mert elérkezett az ideje. Az energia a jövőben is támogatni fogja ezt és előállnak majd a fizikai bizonyítékokkal saját magukban és gyermekeikben, és bennük majd, életük során ennek köszönhetően sokkal kevesebb félelem lesz.

Áldott az Emberi Lény, aki szívéhez engedi ezt az üzenetet, és hisz benne, mert pontosan ez az igazság, és idővel mindez bizonyításra kerül. Igazságként fogják ismerni és elfogadni, a távoli jövőben, amikor partnerem már nem lesz itt. Szóval, emlékezzetek erre a napra, mikor „kinyitottam az ajtót”, hogy elmondjam: ezek a dolgok lehetségesek.

Nos, itt az ideje a búcsúzásnak. Bár inkább maradnék. Évekkel ezelőtt mondtam partneremnek, hogy amint itt ül, és közvetít engem, a fizikai, biológiai órája megáll, mivel egyik lábával a fátyol túloldalán van, ahol idő nem létezik. Ekkor mondta nekem: „Akkor inkább had legyek egyfolytában a közvetítőd!”
És ez így van.