Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tisztitsatok szívetek

2008.12.11
Tisztítsátok szívetek!
Jézus üzenete 2008.12.08.
Gyermekeim! Jézus szólok hozzátok! Erőm – Új Erőm–itt, most megnyilvánul. Változások jönnek, mit át kell élnetek, hisz erre készítjük fel régóta lelketek. Most le kell hozzátok mindazt a tudást, mi bennetek él, hogy igaz szívvel és hittel itt most, mind átéljétek! Mert mit most le nem hoztok, azért magasra kell majd nyújtóznotok! Gyermekek! Régóta dolgozunk véletek, angyalok, mesterek, Én, s mind kik itt vannak a Teremtésben, együtt, Egyként emelünk benneteket a Fénybe. Szent krisztusi ÉNem mind ott van bennetek, mert mindegyikőtökbe beleültettem, mikor itt jártam a Földön s megtettem, mire vállalkoztam Atyám nevében: a Megváltást nektek elhoztam! Akkor, mikor feltámadtam az isteni létre, bennetek is feltámadt a Szeretet és a Megváltás Fénye. A Szentlélek erejének sugara ért el bennetek, és ez a sugár most is ott van szívetekben és összeköt Vélem és általam Atyátokkal!
Szívem minden sugara csatlakozik hozzátok: szívetekben ott van egy-egy. Így minden sugár, mit szívetekkel követtek, az ÉN SZÍVEMHEZ vezet! Ezt a szívet, mi Bennem Örök és Fényes – Atyám Teljességétől ékes – ezt tárom ki néktek december 12-én, 10 órakor.
Mindig nyitva van, de ti nem látjátok, de most nektek is láthatóan csinálom: úgy tárom ki fénylő Igaz Szívemet, hogy a ti szíveteket is kitárom vele. Ha addig azt megtisztítjátok, megérzitek, ahogyan szívemet kitárom. Tárul vele tiétek is és összekapcsolódik a Fényben… egyre tárul…Atyánk Teljességére!
Jól figyeljetek, gyermekek! Szívetekben ott van a Megváltás Fénye – a Szentlélek ereje dolgozik bennetek. De Új Rend következik, s így nem maradhattok: a Szeretetet és a Fényt mind be kell fogadnotok! Ha tovább akartok lépni az Új Rend Törvényébe, akkor meg kell újulnotok testben s lélekben, hogy szellemetekhez emelhessétek magatokat az EGYSÉGbe! Gyermekek, így kell tennetek! Az Új Rendnek be kell költöznie szívetekbe. Ez az Új Rend: maga a FÉNY! Ez, mit be kell fogadnotok, s a Fényben ÉN VAGYOK a ti Jézusotok – ki vezet benneteket isteni úton, szeretettel. Lássátok! Szívem lángja ott él a tietekben!
Új Rend – a Fény Törvénye, mi következik! Ezt kell befogadnotok, gyermekek. Ezért nyitom meg néktek, s tárom ki FÉNYSZÍVEMET! Halljátok, mit kell tennetek: Minden nap szívetekre szeretettel gondoljatok… nyissátok meg a Fény előtt és fogadjátok be, hogy megtisztíthassam néktek. Mondjátok:
Uram! Szívemet kitárom fényedre!
Áradjon el benne szíved szeretete.
Mosd át és tisztítsd meg az én szívemet, véled
Egyesüljön szívünk az isteni Szent Fényben!
Olyan legyen szívem tiszta, igaz fénye,
Milyenné Isten teremtette a Szent Létezésben!
Minden nap, e kis imát mondjátok el szívvel, s nyissátok meg magatokat felém a Fénynek! Így december 12-én, ha újra megnyíltok nékem: egy Igaz, Szent Isteni Fény, Új Erő költözik belétek! Vele krisztusi fényem örökké ragyogni fog bennetek, mert az Új Rendet, a Fény- Törvényt belétek ültetem! E Fény- Törvény a Teremtés törvénye, az Igazság és Teljesség erénye! Mi bennem él a Szívem Lángjában – Atyám helyezte Belém – ÉN most belétek ültetem hatalmamnál fogva, és szívem szeretetével néktek adom! Ragyogjon a ti szívetekben örökké – Velem - Egyben!
Ha kitárjátok szíveteket ama napon nékem, akkor befogadjátok Igaz Teljességem, s meglátjátok, Újjászülettek az Új Világra, s így fogadjátok be az emelkedésetekhez szükséges Fényt – Erőt – Tudást! Így tud az isteni Teljesség átölelni benneteket.
Még szólok majd hozzátok, hogyan fogadjátok isteni fényemet. Addig tisztítsátok magatokat, szíveteket e szent imával, és minden igaz és hű megvallással, mert ha őszintén kitárjátok felém szívetek, mindazt, mi gond, bánat, bú, vagy bármily szomorúság, azt elveszem tőletek. Megtisztítom így szent fényemmel szívetek.
Gyermekek, készüljetek. Új Fény árad, s meg kell újulnotok vele! Újjá kell születnetek, hogy Új Rend lehessen itt bennetek, s a Földön. Ez az Új Fény szívetekbe költözzön! Tárjátok ki, s fogadjatok be véle!
Jézus Krisztus szóltam. Szent fényem elér bennetek, tisztít, segít és felemel. Tisztítsátok szívetek!
A Tisztaság Fényével megáldalak bennetek!
Jézus Krisztus Uratok szóltam a Fényben! Az Új Rend és a Törvény egysége hamarosan elérkezik és belétek költözik!

Ámen

/Czeke Andrástól érkezett./